Tea & Expo

8:45 – 9:05
Welcome Note

Keynote

9:05 – 9:55

Kiruthika Ganesan,
Head of QA
Deko

Stream 1
Orchard 1

Stream 2
Orchard 2

Workshop – Pre-function room 1

People / Processes
Tools / Tech

9:55 – 10:15 + 5mins Q&A

Nicola Martin
Head of Engineering
Adarga

9:55 – 10:15 + 5mins Q&A

Kiran Kumar Maroju
Head of Quality Assurance
Eseye

9:55 – 10:45

Krishnan Shukla
Director
Aryeet

10:20 – 10:40 + 5mins Q&A

Julius Mong
Global Lead – Sales Engineering
Perfecto

10:20 – 10:40 + 5mins Q&A

Narayanan Palani and Balbindar Singh
Chapter Test Lead and Senior Test Engineer || Microsoft Certified Azure Fundamentals AZ-900
Lloyds Banking Group and Wipro

Tea & Expo

10:45  – 11:15

11:15 – 11:35 + 5mins Q&A

Andy Wyatt
Solutions Engineering Team Manager
Saucelabs

11:15 – 11:35 + 5mins Q&A

Ian Thomas
VP of Web Architecture
Gensis Global

11:15 – 12:05

Tanvi (Chouhan) Nanda
Quality Engineering Manager
Zoopla

11:40 – 12:00 + 5mins Q&A

Shajahan Pulikka
Solution Consultant, Software Testing
 UST Global 

11:40 – 12:00 + 5mins Q&A

Paramjit Singh
Product Engineer & Ola Omiyale
Infuse Consulting (useMango)

12:05 – 12:25 + 5mins Q&A

KMaitha Al Shimmari
President- Women in Engineering
University of Oxford

12:05 – 12:25 + 5mins Q&A

Sabitha Nalli
Head of Testing
Peackock Engineering Ltd 

12:05 – 12:55

James Bent
Head of Sales Engineering & Evangelist
Virtuoso

12:30 – 12:50 + 5mins Q&A

Richard Self
Senior Lecturer in Governance of Advanced and Emerging Technologies
University of Derby

12:30 – 12:50 + 5mins Q&A

Priya Kumar
Head of Test
Vodafone

Lunch & Expo

13:00 – 14:00

Stream 1
Orchard 1

Stream 2
Orchard 2

Workshop – Pre-function room 1

Strategy / Management
Strategy / Management

14:00 – 14:20 + 5mins Q&A

Lewis Prescott
Manager
CeraCare

14:00 – 14:20 + 5mins Q&A

Steve McNickle
Director EMEA
HeadSpin

14:00 – 14:50

Paul Dragoonis
CEO
Dragoonis Technologies

14:25 – 14:45 + 5mins Q&A

Bryon Lowen,
Software Testing
Continuous Quality – Practice Lead, Experis

14:25 – 14:45 + 5mins Q&A

Dr Ali Yildirim
EHR Software Test Lead
Oxford Health NHS Foundation Trust

14:50 – 15:10 + 5mins Q&A

Stylianos Taxidis
Head of Data
Science Chaucer

14:50 – 15:10 + 5mins Q&A

Ross Thomson,
Senior Test Lead, Natwest
Zero to Hero 

14:50 – 15:40

“How to enable script-less automation for API products to get to the market quicker?”

Shajahan Pulikkal  
Senior Consultant
UST GLOBAL

15:15- 15:35 + 5min Q&A

Daryl Elfield
Partner, Testing Services
KPMG

Stuart Day
Head of Quality
Dunelm

Moronke Fajobi
Software Engineering lead
Lloyds Banking Group

15:15- 15:35 + 5min Q&A

Jonathan Daniel
Director Test Engineering
ADP

Tea & Expo

15:40  – 16:10

Daryl Elfield  
Partner Testing Services
KPMG

Close

17:00 – 17:25

Menu