8:30 – 8:55
Registrations

 

Tea & Expo

9:00 – 9:05
Welcome Speech

 

Keynote

9:05 – 9:55
“Quality Engineering- growing a Career Beyond Testing”

 

Stuart Day
Head of Quality
Dunelm

Chris Henderson
Principal Quality Engineer
Dunelm

Stream 1
Orchard 1

Stream 2
Orchard 2

Workshop – Pre-function Area Room 1

PEOPLE/PROCESSES
TOOLS / TECH

9:55 -10:15 + 5mins Q&A

Steve Wells
Founding Director
Informing Choices

9:55 -10:15 + 5mins Q&A

Mayank S. Pathak
Security Architect & Partner
Tesco

10:20 – 10:40 + 5mins Q&A

Darshana Chandra
QA Lead
Betway Group

10:20 – 10:40 + 5mins Q&A

Priya Gandhi
Director of Quality
Aristocrat Technology Inc

Coffee, Networking and Exhibition

10:45 – 11:15

 

11:15 – 11:35 + 5mins Q&A

Bianca Garcez
Chief of Staff, Strategic Projects Lead & programme Manager
ESADE Business School

11:15 – 11:35 + 5mins Q&A

Simon Dawson and Shiva Prasad
Head of Engineering and Delivery
Cigniti and Atom Bank Co- speaking

 

11:15 – 12:05

Srdjan Nalis and Keith Puzey
Senior Principal Consultant and R&D Specialist
Perfecto

 

11:40 – 12:00 + 5mins Q&A

Ahmed Sharif
Head of Automation Engineering
Meta Reality Labs

 

11:40 – 12:00 + 5mins Q&A

James Bent
Head of Sales Engineering & Evangelist
Virtuoso

12:05 – 12:25 + 5mins Q&A

Dr. Ioannis Kypraios
Associate Professor
De Montfort University

 

12:05 – 12:25 + 5mins Q&A

Darren Mothersele
Director of Engineering
Ideation Networks

 

12:05 – 12:55

Rohith Ramesh
VP of Solutions Engineering
HeadSpin

 

12:30 – 12:50 + 5mins Q&A

Applitools

 

12:30 – 12:50 + 5mins Q&A

Nick Grant
Head Of QA, Payments and Network
NCR CORPORATION 

 

Lunch & Expo

13:00 – 14:00

 

STRATEGY & MANAGEMENT

14:00 – 14:20 +5 mins

Dominic Plummer & Vineet Arora
Group Head of Test & Group Service Virtualisation Lead
Natwest

14:00 – 14:20 +5 mins

Tanvi (Chouhan) Nanda
Quality Engineering Manager
Zoopla

14:00 – 14:50

Dr. Ioannis Kypraios
Associate Professor
De Montfort University

14:25 – 14:25 +5 mins

Roshni Nambiar and Prakash Sabnis
Test Manager and Senior Management Consulting Professional
KPMG

 

14:50 – 15:10 + 5mins Q&A

Al Lines
Vice President
Moody’s Investors Service

 

14:50 – 15:10 + 5mins Q&A

Moronke Fajobi
Software Engineering lead
Lloyds Banking Group

14:50 – 15:40

Robb La Velle, Rob Seels, and Jack Mortassagne
Vice President, Director, and Director
Cigniti

15:15 – 15:40 + 5mins Q&A

Mark Whiteside
Director
Barclays

 

15:15 – 15:40 + 5mins Q&A

Eyal Yovel
Senior Solution Architect
SauceLabs

Tea & Expo

15:40 – 16:10

Arun Aggarwal
SVP for Business Technology, CIO & Board Member
Industrial Enterprises

 

Gaurav Mathur
Chief Operating Officer
HeadSpin

Vijay Vadivel
Head of QA
News UK

 

Close

17:00 – 17:25

Menu